Over Mister Chunk

Mister Chunk staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Een passie gevonden in het roken van voedsel met rookhout, deze passie is uitgegroeid naar een bedrijf in rookhout producten en rookhout benodigdheden.

Door onze producten zo  natuurlijk mogelijk te houden en ambachtelijk te bewerken, waarborgen wij onze kwaliteit en dragen we een steentje bij aan het behoud van onze natuur.

Het roken met houtproducten kan op vele manieren en evenzoveel vormen van rookhoutproducten zoals bijvoorbeeld rookhout chunks, rookmot en snippers.

Iedere vorm heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen en smaakbelevingen, van rookmot om koud mee te roken ,snippers voor snellere rookvorming tot grotere blokken voor langdurig roken.

Producten als vlees ,vis, gevogelte, groenten en ook kaas krijgen een extra smaakbeleving door juiste houtsoort te gebruiken bij het roken. Over het gebruik en mogelijkheden willen wij u graag informeren via deze site.

Met een ruim assortiment aan natuurlijke rookhoutproducten, aanverwante producten en in de toekomst ook BBQ’s,, willen wij u graag kennis laten maken met mogelijkheden in het houtroken met de diverse BBQ-systemen. Kijk voor tips op onze vraagbaakpagina.

Waar staat wij voor?

Mister Chunk staat voor kwaliteit en natuurlijke producten. De diverse fruithoutsoorten zijn van Hollandse fruittelers en meestal afkomstig van biologische teelt.

Daarnaast kent ons assortiment snippers van mediterrane houtsoorten als citroen, sinaasappel , olijf en combinaties hiervan in de vorm van citrus-mix. Deze mediterrane houtsoorten zijn ovengedroogd en zonder enige toevoegingen.

Daarbij staat kwaliteit en natuurzuiverheid hoog in ons vaandel.

Waarom een website?

Om onze producten toegankelijk te maken voor iedereen hebben wij deze website opgezet.

Daarbij is het niet alleen gemakkelijker om onze producten aan te komen, maar kunnen we ook onze kennis met u delen, zodat ook u kan genieten van een extra smaakbeleving bij het BBQ’en met onze rookhout producten.

Opzoek naar meer recepten?

Ontvang onze nieuwste recepten en deskundige tips rechtstreeks in uw inbox!

By submitting above, you agree to our privacy policy.

Wij worden verkocht in...